Despre

Cosmin Gai

Salut

Numele meu este Cosmin Gai, sunt un om obisnuit ca si tine care pana acuma cativa ani nu prea stia ce insemna sa-ti descoperi vocatia. Incepand din 2008 am inceput sa studiez muzica pentru ca simteam ca face cumva parte din mine. Cred ca Scoala Populara de Arte ,,Tudor Jarda” din Cluj-Napoca a fost singura scoala la care ma duceam de placere intre delegatiile mele saptamanale.

Dupa ce am terminat sectia de canto-muzica populara si usoara, simteam nevoia sa aprofundez muzica si m-am inscris la sectia de pian/orga. Tot din cauza plecarilor multiple cu jobul de vanzator, am renuntat insa dupa primul an. In primavara lui 2012, mi-am luat o chitara electro-acustica si am inceput sa invat de pe youtube singur. Anul acesta in 2013-vara mi-am luat un ukulele si am inceput sa caut melodii in limba romana pentru acest incredibil instrument. Am gasit, insa numai si numai in engleza.

Asa a aparut ideea acestui site, pentru ca ukulele este considerat unul dintre cele mai simple instrumente cu corzi, mi-am dat seama ca si tu cititorule ai vrea sa sti sa canti la un instrument, cat mai repede, un instrument care sa nu fie foarte scump si care sa fie usor transportabil.

Iti multumesc ca ai ajuns aici, da-ti jos ghidul rapid de invatat la ukulele in 15 minute si da-i drumul, exerseaza!

Daca doresti sa ma contactezi , poti sa o faci aici: ukulele.ro@gmail.com

Cu drag,

Cosmin Gai